Rendelés

 

Kedves Látogatónk!

Könyveink megvásárolhatók Budapesten és vidéken a katolikus és egyes protestáns könyvesboltokban, világi könyvhálózatokban és -boltokban. Amennyiben online szeretne rendelni, a következőkre hívjuk fel figyelmét:  Az összes könyvünket (beleértve a Sarutlan Kármelita Nővérek és az Odigitria Kiadó könyveit is) a Prospero Disztribúció terjeszti. A terjesztés azokra a könyvekre vonatkozik, amelyek kereskedelmi forgalomban megtalálhatók. Ezek megrendelésére kétféleképpen van lehetőség: 

  • A rendelés fülre kattintva honlapunk automatikusan átnavigálja Önt a www.prosperod.hu weboldalra, ahol a listából kiválaszthatja és megrendelheti a Jel Könyvkiadó könyveit. Tisztelettel felhívjuk figyelmét, hogy a Sarutlan Kármelita Nővérek egyes könyveit és az Odigitria Kiadó könyveit is kiadónk jelenteti meg, de külön-külön szerepelnek (JEL-Odigitria KiadóJEL-Sarutlan Kármelita Nővérek Rendje, Marosszentgyörgy, JEL-Sarutlan Kármelita Nővérek, Magyarszék). Ezért a Prospero honlapján a főoldalon, a jobb oldali listából kell kiválasztani, hogy mely kiadó könyvéből kíván rendelni.
  • Amennyiben honlapunkon kattint rá egy címre, akkor egyből a Prospero webáruházában az adott könyv adatlapjához kerül, ahol azt kosárba helyezheti.

Minden esetben a szállítást, és fizetést a Prospero Disztribúció intézi. A rendelési feltételekről ezen a linken tájékozódhat. Honlapunkon azok a könyvek is szerepelhetnek, amelyek már nem találhatók meg kereskedelmi forgalomban, és utánnyomásukat sem tervezzük. Ilyen könyvnél az ár helyén jelezzük, hogy véglegesen elfogyott.